Mevsiminde Toplanan Meyveler ile Yapılan Doğal Reçel Çeşitleri

18-05-2021 00:50
Mevsiminde Toplanan Meyveler ile Yapılan Doğal Reçel Çeşitleri

Reçel çiftliklerimizden sizler için mevsiminde toplanan meyveler ile özenle yapılan kahvaltılıklardır. Mevsiminde organik olarak toplanmış olan doğal, organik meyve sebzelerden hazırlanan, katkı maddesiz reçelleri sofralarınıza güvenle taşıyabilirsiniz. Kahvaltılarınızda, tatlılarınızda gönül rahatlığınca bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu doğal reçel çeşitleri içerisinde kimyasal madde, koruyucu ya da kıvam arttırıcı gibi meyve ve reçelin doğal faktörlerinin yanı sıra hiçbir madde kullanılmayan lezzetleri ifade etmektedir. Doğal reçel içerisinde yüzde yüz meyve ve temiz su kullanılarak reçeller sizler için güvenle hazırlanır. Fabrikasyon reçeller içerisinde kıvam arttırıcılar, kimyasallar, koruyucu ve katkı maddeler bulunabilmektedir. Bunun yanı sıra raf ömrü uzatılmaya destek sağlayan kimyasallar da mevcuttur. Bazı reçel çeşitlerinde kullanılan meyve oranı, içerisinde yer alan kimyasallardan daha az olur. Bundan dolayı da hem kendiniz hem de çocuklarınız için zararlı olacaktır. Bu sebeple de reçel satın aldığınız firmaları araştırmanız tamamen doğal meyvelerden, temiz içerikli reçellerin üretilmiş olmasından emin olmanız gerekmektedir. Taze reçel çeşitleri için sitemiz üzerinden birbirinden lezzetli ve mis kokulu reçellere ulaşabilirsiniz.

Doğal Reçel

Doğal reçel mevsiminde toplanmış meyve ve sebzeler ile hazırlanan ürün çeşitlerini ifade etmektedir. Taze reçel, içerisinde raf ömrü uzatılması için içerisinde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu madde bulunmayan ürünlerdir. Bu sebeple de belirli bir kullanım ömrüne sahiptir. Bu reçeller içerisinde hiçbir şekilde koruyucu ya da katkı maddesi de söz konusu değildir. Reçel çeşitleri arasından tercih edeceğiniz ürünün organik olması oldukça önem teşkil eder. Reçelin organik olması, içerisinde hiçbir şekilde yabancı madde bulunmaması en önemli unsurların başında gelir. Usulüne uygun şekilde üretilen reçel çeşitleri ise vücudu kuvvetlendirerek bağışıklık sisteminin de güçlenmesini sağlar. Taze reçel çeşitlerinde kullanılan meyveler ve sebzelerden gelen vitamin ve mineraller de aynı reçel kavanozun içinde yer alan ürünlerdir.

Çiftlik Reçel

Çiftlik reçel doğallığı ve sağlık açıdan faydaları ile en özel reçel çeşitleridir. Hemen hemen her meyvenin ve sebzenin reçelini doğal ve mevsiminde toplanmış olan meyvelerden yapabilirsiniz. Sitemiz üzerinden özellikle Pancar şekerli kayısı reçelinden, şeker ilavesiz ahududu reçeline kadar tüm meyvelerin en taze ve organik haline ulaşabilirsiniz. Her mevsime özel bulabileceğiniz farklı reçel çeşitlerimiz arasından sizler için hazırladığımız en lezzetli reçel çeşitlerini sabah kahvaltılarınızda, tatlılarınızda kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.