Katkısız ve Doğal Bir İnek Peyniri Çeşidi

Katkısız ve Doğal Bir İnek Peyniri Çeşidi

İnek peyniri, sütten üretilen kahvaltıdan öğle yemeği ve akşam yemeklerine kadar bütün sofralarımızı süsleyen bir besindir. Hemen her yaş grubu tarafından oldukça sevilerek tüketilen bu peynir tamamen katkısız ve doğal olarak sizlere sunulur. İnek peyniri vücudun gereksinim duyduğu tüm kalsiyum ihtiyacını karşılar. Ayrıca içerisinde barındırdığı B2 vitamini ve protein sayesinde de oldukça zengin bir süt ürünüdür. Aynı zamanda kemik sağlığını da korur ve bağışıklığı güçlendirir. Bu durum insan sağlığı için oldukça önemlidir. Firmamız da sizlerin sağlığını düşünerek sizlere daima kaliteli, güvenli, lezzetli, katkısız ve doğal inek peyniri sunar.

Doğal Beyaz Peynir

Peynir denildiği zaman aklımıza ilk olarak kahvaltı sofrası gelir. Çünkü kahvaltıların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Genelde peynirler sütün mayalanma aşamasıyla beraber bazı karışımların da eklendiği süt ürünleridir. Ancak doğal beyaz peynir denilen süt ürünü de vardır. Bu peynir doğal olmasının yanında üretildiği bölgelerinde de etkisiyle oldukça lezzetli bir peynirdir. Sütün belirli sürelerle mayalanıp yine belirli sürelerle bekletilmesiyle beraber bu peynirin farklı çeşitleri de elde edilir. Bu çeşitler yağlı, yağsız, sert ve yumuşak gibi kategorilere ayrılırlar. Firmamız sizlere daima kalite, güven ve lezzet anlayışıyla beyaz peynirin en doğal halini sunar.

Taze Beyaz Peynir

Taze beyaz peynir, tamamen pastörize sütlerle elde edilmiş olan süt kremasının peynir kültürleriyle mayalanmasıyla üretilir. Bu peynirin bol sütlü, oldukça yumuşak ve sürülebilir yapısı vardır. Ayrıca kahvaltıdan akşam yemeklerine kadar hemen her öğünde tüketilir. Çünkü taze bir beyaz peynir lezzetli olmasının yanında hafiftir ve midede rahatsızlık hissi oluşturmaz. Sizler de yumuşak ve sürülebilir ayrıca bol sütlü peynir seviyorsanız taze beyaz peyniri mutlaka denemelisiniz.

Katkısız Beyaz Peynir

Katkısız beyaz peynir, katkısız şırdan mayasıyla mayalanarak tamamen katkısız olarak sunulur. Bu peynir yaklaşık olarak 6 aylık bir bekleme süresinden sonra tüketime hazır olmuş olur. Ayrıca sizler için özel olarak paketlenerek sofralarınıza sunulur. Sizler de tamamen katkısız ve eşsiz lezzette olan bu peyniri güvenle tüketebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.