Kars İline Özel Bir Peynir Çeşidi Olan Gravyer Peyniri

Kars İline Özel Bir Peynir Çeşidi Olan Gravyer Peyniri

Gravyer peyniri dünyaca ünlü peynir lezzetlerinin başında gelmektedir. Genel olarak tanımlamak gerekirse yuvarlak formundan tanıyabileceğiniz gravyerin en bilindik ismi Türkiye’ye özgür bir peynir olması ile Kars peyniridir. Gravyer, üretimi çok zahmetli bir süreçtir. Aynı zamanda bu peyniri üretmek için de oldukça uzun süre gerekmektedir. Ortalama olarak bir gravyer peynirini üretmek için 120 gün gerekmektedir. Bu süre kapsamında ise 5 kişinin ortak iş birliği içinde olması gerekir. Aynı zamanda peynirin durumunun sürekli olarak kontrol edilmesi de gerekmektedir. Gravyer peynir bunun yanı sıra yaşayan bir peynir çeşidi olarak da bilinir. İçinde mevcut olan doğal ve dost bakteriler, protein parçalayan enzimler karaciğerin yapacağı tüm işlemleri de tek başına yapar. Bundan dolayı da sağlık açısından en faydalı ürünler arasındadır. Bu özelliği sayesinde gravyer gibi kaliteli ve özel peynirler, direkt olarak probiyotik fonksiyonunu da sizlere sunar. Besin ögeleri protein olarak vücut tarafından kolay bir şekilde sindirilmektedir. Kars’ın en özel ve kaliteli Gravyer peynirlerini sitemiz üzerinden satın alarak hem kendiniz hem de çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Özgür şekilde yaşayan ineklerden elde edilen sütler ile özenle hazırlanan organik gravyer peynirlerimize sitemiz üzerinden en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Gravyer peyniri kahvaltılarınıza peynirin kaliteli halini getirecek bir gurme lezzettir. Kahvaltılık olarak ya da şarap tabaklarında da kullanabilirsiniz.

Kars Gravyer Peyniri

Kars gravyer peyniri en lezzetli peynir tatlarının başında gelmektedir. Sitemiz üzerinden en temiz içeriğe sahip ve en kaliteli Kars gravyer peynir çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Kars gravyeri olarak bilinen gravyer peynir çeşidi aslında iki çeşitte üretilmektedir. Bunlar; Kars ve İskoç gravyer peynirleridir. Kars gravyeri aslında dünyanın en kaliteli peynir çeşitlerinden biri olarak da ithal edilmektedir. Gravyer peyniri için sizlere en organik sütlerden hazırlanmış peynirleri sunmaktan mutluluk duyarız.

Gravyer Peyniri Fiyat

Gravyer peyniri fiyat aralıkları ürünün üretildiği süte, markaya ve içeriğinin sağlıklı olup olmamasına göre değişmektedir. Sitemiz üzerinden farklı fiyat aralıklarında gravyer peynir çeşitlerini sizlere sunmaktan mutluluk duyarız. Sizlere her zaman en organik ve en lezzetli peynir çeşitlerini sunarak her zaman en kaliteli ve organik sütlerle üretilmiş ürünleri iletmekteyiz. Türkiye peynir çeşitleri açısından oldukça zengin ülkelerin başında gelmektedir. Her yörenin kendine has ve lezzetli bir peynir çeşidi mevcuttur. Kars gravyeri de bu peynirler arasında yer almaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.