İftarın ve Sahurların Vazgeçilmez Lezzeti Olan Pastırma

İftarın ve Sahurların Vazgeçilmez Lezzeti Olan Pastırma

Doğal pastırma çeşitlerini iftarlarda ya da sahurlarda güvenle tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin içinde katkısız ve doğal pastırma da bulunmaktadır. Bu ürünler sayesinde damak lezzetinizden ödün vermeden en sağlıklı şarküteri ürününü de tercih edebilirsiniz. Özellikle binlerce yıllık bir Türk lezzeti olarak tarifi bozulmadan günümüzde kadar ulaşan en lezzetli pastırma tariflerini yemeklerinizde ve sofralarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Pastırmanın lezzetli olması için öncelikli olarak geleneksel tarif ile hazırlanması gerekmektedir. Bu konunun dışında pastırma, çok yönlü bir şarküteri ürünü olduğu için de yemeklerde de kullanılabilir. Pastırma çeşitleri arasından seçim yaparken bilmeniz gereken en önemli hususların başında; tamamen doğal ve organik pastırma çeşitlerini kullanmanız gerektiğidir. Pastırmanın lezzetli olması için etin doğal olması ve hijyenik şartlarda üretilmiş olması en önemli hususların başında gelmektedir. Özellikle pastırma üretiminde en önemli olan konuların başında yağlanmamış hayvan etinden üretilen etler gelmektedir. Bu özelliği sayesinde yemeklerinizi çok daha lezzetli şekilde en doğal pastırma çeşitleri ile hazırlayabilirsiniz. Bu konunun dışında ise etin kas yapısının zedelenmemesi ve bütün olarak çıkarılması da pastırma lezzetini ortaya çıkaran bir konudur. Kaliteli et kullanılmadan hazırlanan pastırma çeşitleri, insan sağlığı için olumsuzluklara ev sahipliği yapar. Bu sebeple de ürünün hijyenik koşullarda ve yüzde yüz dana etinden olmasına her zaman dikkat etmeniz gerekmektedir.

Antrikot Pastırma

Antrikot pastırma çeşitleri arasında en sevilen ve en lezzetli olan şarküteri ürünüdür. Bu pastırma çeşidinde; etin sinir bölgesinden temizlenmektedir. Bundan dolayı da elde edilen pastırma tamamen, sinirsiz ve yumuşak bir ettir. Bundan dolayı da etin en güzel pastırma olarak tercih edilmektedir. Pastırması üretimi aşamasında çeşitli özel ve organik baharatlar da kullanılır. Bu adımdan sonra ise et hijyenik şekilde kurutularak sizlere en sağlıklı hali ile sunulmaktadır. Antrikot pastırma özellikle daha az yağ ve daha çok protein içeren bir şarküteri ürünüdür. Bu konunun yanı sıra en geleneksel ve has pastırma çeşidi yağ oranları en az olan pastırmalardır.

Pastırma Fiyatları

Pastırma fiyatları satın alacağınız pastırmada kullanılan et özelliklerine göre değişmektedir. Pastırmanın kalitesi ve üretildiği etin doğallığı ile fiyatların belirlenmesi için en önemli konuların başında gelir. Sizlere en kaliteli pastırmaları mümkün olan en uygun ve ulaşılabilir fiyatlarla sunmaya devam etmekteyiz. Farklı pastırma çeşitlerine sitemiz üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.