Etkinlikler

Etkinlikler

Günlük  yaşamın  rutuninden uzaklaşın ve yemyeşil  doğanın kollarına bırakın kendizi.Taze biçilmiş çimleri kokusu, berrak suların  dokunuşu, yeni  toplanmış  bir  elmanın lezzeti,  çevredeki  tepeleri  kadife gibi saran  yeşil  çayırların  görüntüsü bütün duygularınızı harekete  geçirecek ve  doğanın  enerjisiyle uyum sağlamanıza  yardımcı olacak. Palivor Çiftliği kırsalında zaman yavaş akar.

Palivor Çiftliği, Demirköy bölgesinde  bir başlangıç noktası olarak alabilir, Longoz Ormanları Milli Parkı’nın el değmemiş doğasıyla yürüyüşe çıkabilir, atabinebilir, ava çıkabilir, bisikletle keşfe çıkabilir veya her yanımızı çevreleyen Istranca  ormanlarında dolaşabilirsiniz.

Çiftliğimiz İğneada’ya yalnızca 11 kilometre mesafededir. Saklı cennet İğneada doğa sporları için en ideal  bölgelerden birisi durumunda. Bölgede fotoğrafçılık, kuş gözlemciliği, doğa yürüyüşleri, at bin- me, offroad, bisiklet  turu,  avcılık ve kampçılık gibi bir  çok  aktivite en  ideal şekilde  gerçekleştiriliyor.

Palivor  Çiftliğinde  ev  sahipleri  ve  ziyaretçilerimiz çevrenin doğal ve eşsiz yapısını keşfederken hayatın basit zevklerini tadabiliyorlar. Palivor  patikalarında ki etkinliklerde temiz havayı doya doya ciğerlerinize çekebilir, yöreye özgü büyüleyici bitkileri keşfedebi-
lir ve vahşi doğadan kesitler görebilirsiniz.

Palivor Çiftliği Kiralama Yetkilisi : 0530 879 76 78

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.