Doğal Füme Et Nerede Satılır

Doğal Füme Et Nerede Satılır

Füme et, en sağlıklı ve en lezzetli et çeşitleri olarak sofralarınızdan asla eksik etmek istemeyeceğiniz bir lezzet. Etin fümelenerek pişirilmesi aslında eski zamanlardan beri kullanılan bir pişirme teknik olarak karşımıza çıkar. En doğal pişirme tekniğidir. Geçmiş dönemlerde avlanan etlerin bozulmaması için çeşitli ağaçların dumanında pişirilme tekniğidir. Tütsülenmesi ile etler farklı bir teknikte pişirilmektedir. Bu özelliği ile etler doğal koşullarda bile hiçbir katkı ya da koruyucu madde olmadan uzun süre bozulmadan, lezzeti değişmeden doğal şekilde korunur. Palivor Çiftliği farkı ile tadabileceğiniz dana füme et çeşitlerinde nemli ağaç ve kütük parçaları kullanılarak bambaşka bir seviyeye çıkarmaktadır. Bu parçaların üzerine tamamen organik ve doğal şekilde elde edilmiş kaliteli etler ile pişirme süreci tamamlanır. Kullanılan ağaç türleri aroma çeşidine göre farklılaşmaktadır. Ağaç aromalarının yoğunluk derecesi ise 1 ve 5 arasında farklılaşmaktadır. 1 en yumuşak ve 5 yoğun aroması olarak ifade edilir. Kızılağaç 1 dereceli olan en yumuşak aromayı da sizlere sunar Somon, kılıç balığı, mersin balığı, mezgit, kanatlılar gibi etler de tütsülenme yöntemi ile hazırlanabilmektedir.

Dana Füme Et

Dana füme et en lezzetli en çeşitlerinin başında gelmektedir. Füme işlemi, eski çağlarda etlerin çok bozulmadan korunmasını sağlayan bir tekniktir. Füme etlere hiçbir şekilde koruyucu ya da katkı maddesi kullanılmadan bozulmadan muhafaza edilmesine olanak sağlar. Füme et, tütsülenmiş et olarak ifade edilir. Tütsü tekniği ile hazırlanan bu etler, uzun süreli şekilde bozulmadan saklanır ve güvenle tüketilebilir. Tütsüleme işlemi, etin çok daha hoş bir tat ile üretilmesine olanak sağlar. Etin fümeleme işleme sırasında ağaçlardan ve özellikle meşe odunundan çıkan dumanlar sayesinde farklı aromalar ile zenginleşmesine de imkan tanır.

Dana Füme Dil

Dana füme dil en sevilen lezzetlerden biri olarak sizlere Palivor güvencesinde sunulur. Füme dil kasaplık büyük ve küçükbaş hayvanların dillerinin temizlenmesi ile hazırlanır. Bu işlemden sonra ise salamura ve füme olarak üretilir. Sitemiz üzerinden bulabileceğiniz dana füme dil ürünleri sığır dilinden üretilmektedir. Sağlıklı hayvanların etinden fümelerin hazırlanması en önemli konuların başında gelmektedir. Bu diller ilk olarak çok titiz şekilde temizlenmelidir. Bu aşamadan sonra ise 24 saat süre tuz dolu kapların içinde dillendirilir. Diller daha sonra üzerinden tuzdan arındırılır. Daha sonra da tuzlu salamura suların içerisinde konulur. Ardından en lezzetli füme dil ürünleri sizlere sunulmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.