Bir Tür Yöresel Peynir Çeşidi Olan Doğal Örgü Peynir

Bir Tür Yöresel Peynir Çeşidi Olan Doğal Örgü Peynir

Örgü peynir en sevilen yöresel lezzetlerin başında gelmektedir. Hijyenik ve doğal peynirlerle hazırlanan örgü peynir çeşitleri, kahvaltılarınızda ve farklı tariflerinizde güvenle tüketebileceğiniz ürünlerin başında gelmektedir. Örgü peynirinin lezzeti ve formu Çerkez peynirini andıran bir yapıdadır. Ancak üretimi Çerkez peynirine göre çok daha fazla emek istemektedir. Yapım aşamasında özellikle uzun saatler harcamak gerekmektedir. Tuzlu suda kaynatılarak hazırlanan örgü peynir lezzetleri, şeklinden dolayı ismini almıştır. Üretimin yapılmasından sonra örülen bu peynir, şeklinden dolayı örgü peyniri ismini almaktadır. Örgü peyniri üretim yöntemi kapsamında kaşar peynirine, bileşim yönünden ise beyaz peynir ile benzetilebilecek bir peynir çeşididir. Kahvaltıların en vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan örgü peynirler, yemeklere eklenerek ya da farklı tariflerde kullanabileceğiniz ürün çeşitlerini sizlere sunmaktadır. Lezzet olarak Çerkez peynirine benzeyen örgü peyniri, üretimi oldukça emek isteyen bir süt ürünlerinin başında gelir.

Örgü Peyniri

Örgü peyniri en sevilen lezzetlerin başında gelmektedir. Diğer doğal peynir çeşitlerinde olduğu gibi örgü peynirlerde de birçok mineral ve vitamin bulunur. Örgü peynir çeşitleri doğal olarak hazırlandığı sürede insan vücudu için oldukça faydalıdır. Genel olarak bu peynir çeşitleri içeriğinde oldukça yüksek oranda kalsiyum içermektedir. Bu özelliği ile kemik ve diş gelişimi için büyük önem taşır. İçeriğinde bulunan besin değerleri ile bağışıklık sisteminin de güçlenmesine destek olur. Vücudu hastalıklara karşı dirençli hale getirir ve gelişim çağındaki çocukların daha sağlıklı büyümesine olanak sunar. Örgü peynir çeşitleri salamurada bekletilmektedir. Bundan dolayı da oldukça tuzlu bir peynir çeşididir. Söğüş halinde kullanabilir ya da temiz su ile yıkayarak tuzundan arındırarak da kullanılabilmektedir. Örgü peynirini dilerseniz kahvaltılıklarınızda, dilerseniz de aperatiflerde güvenle kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra örgü peynir çeşitleri poğaçalarda, böreklerde ya da çöreklerde de güvenle kullanılmaktadır.

Doğal Örgü Peynir

Doğal örgü peynir Palivor güvencesi ve lezzeti ile sizlere sunulmaktadır. Raf ömrünün uzatılması için içerisinde hiçbir şekilde koruyucu ya da katkı maddesi kullanılmamıştır. Aynı zamanda örgü peynir açıldıktan sonra hava almaz bir kap içerisinde buzdolabında muhafaza edilmelidir. İçeriğinde yüksek oranda B12 vitamini bulundurmaktadır. Bu özelliği sayesinde doğal örgü peynir hafızayı güçlendirir, merkezi sinir sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da olanak tanır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.