Torik Balığından Üretilen ve Pamuk Gibi Yumuşak Bir Yapısı Olan Lakerda

26-09-2020 00:10
Torik Balığından Üretilen ve Pamuk Gibi Yumuşak Bir Yapısı Olan Lakerda

Lakerda en sevilen, özel meze çeşitleridir. Torik balığından üretilen ve ağızda dağılan yapısı ile en güzel mezelerden biri olan lakerda, uzun süreli saklanma özelliğine de sahip. Toriklerden hazırlanan lakerdalar şeflerin tarifleri ile uzun süre saklanarak kullanılabilen balık tarifleridir. Balık mezesi olarak oldukça tercih edilen lakerdaları evde yapmak oldukça zahmetlidir. Bundan dolayı da güvenilir yerlerden lakerda siparişi vererek zahmetsiz şekilde, bu enfes tarifin tadına doyabilirsiniz. Uzun süre tüketilebilen balık mezesi olan lakerdanın saklanması için uygun şartların sağlanması tazeliğini koruması için de önem teşkil eder. Salamura olarak hazırlanan lakerdanın buzdolabı içerisinde 1 aya kadar saklayabilirsiniz. Uzun süre bozulmadan muhafaza edebileceğiniz lakerdaların bu özelliğe sahip olabilmesi için yalnızca taze balık etlerinden hazırlanmış olması gerekmektedir. Büyük çaplı restoranlarda şeflerin sıklıkla tercih ettiği lezzetlerden biri olan lakerda ev ortamında hazırlanabilse de oldukça zahmetlidir.

Lakerda Balık

Lakerda balık için sizlere aynı gün teslimatı kendi araçlarımızla yapmaktayız. Lakerdaların içerisinde hiçbir şekilde koruyucu ya da katkı maddesi de bulunmamaktadır. Balık sofralarının favori mezelerinden biri olan lakerda, hoş bir sunum ile sofralarınıza da lezzet katacaktır. Lakerda sunumu yapılacak olan tabağın taban kısmını tere veya dereotu ile süsleyerek en şık şekilde servis edebilirsiniz. Lakerdanın yanında olmazsa olmaz mor soğanları ince halka biçiminde kesip ekleyerek güzel bir çerçeve içerisinde misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Lakerda dilimlerini güzel bir şekilde dizdikten sonra üzerine zeytinyağı gezdirerek sunuma hazır hale getirebilirsiniz. Palivor Çiftliği Seçimi olan lakerdalar, pamuk gibi yumuşaklığı ve lezzeti ile sizler için özel olarak sunulmaktadır. Çiftliğimizden satın alabileceğiniz lakerdalar, torik balığından yapılıyor. Dış yüzeyinin temizlenmesinden sonra 3 gün soğuk suda bekleyen torik her gün suyu değişerek tamamen kanından ayrılarak sizlere sunulmaktadır. Lakerda tuzu olarak bilinen kalın tuza 18 gün yatırılıyor ve salamurası yapılıyor. Hücre yenilenmesini destekleyen lakerda, bağışıklık sisteminiz için de en sağlıklı balık seçimi oluyor.

Lakerda Fiyat

Lakerda fiyat aralıkları için sizlere en uygun lakerdaları sunmaktan mutluluk duyarız. Sitemiz üzerinden lakerda çeşitlerini satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.