Tavuk Yemeklerinin Yanında Tüketebileceğiniz Lezzetli Bir Sos Çeşidi

26-09-2020 00:02
Tavuk Yemeklerinin Yanında Tüketebileceğiniz Lezzetli Bir Sos Çeşidi

Tavuk sos tavuk tariflerinin bir üst seviyeye geçmesini sağlayan, en özel lezzet detaylarıdır. Tavuk yemeklerinin yanında tüketebileceğiniz lezzetli sos çeşitleri arasından sizler için en uygun olanını tercih edebilirsiniz. Palivor Çiftliği Tavuk Atomic Sos bu soslar arasında en sevileni olmaktadır. Özellikle kırmızı renkli akışkan, hafif ekşi ve acı meşhur tavuk kanat sosu olarak kullanabilirsiniz. Fırında ya da tavada yapılan tavuk kanatların mükemmel eşlikçisi olan sosumuz ayrıca tavuk but pane veya fırında bütün tavuk içinde kullanabileceğiniz kadar lezzetlidir. Tavuk lezzetleri için özel olarak üretilen bu sos çeşidi dışında sitemiz üzerinden tavuk tariflerinizde kullanabileceğiniz ketçapları, ballı hardalları ya da hardal çeşitlerini de satın alabilirsiniz.

Tavuk Sosu

Tavuk sos için özel olarak hazırlanan tavuk sos çeşitlerimiz tamamen organik olarak üretilmekte ve sizlere sunulmaktadır. Tavuk soslarımız özellikle kanat lezzetleri için tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Tavuk sos dışında et lezzetlerinde sitemizde bulunan birçok sos çeşidini de kullanabilirsiniz. Palivor Çiftliği Ketçap özellikle çocukluğunuzdaki lezzetli ketçap tadını bulabileceğiniz doğal soslar arasında bulunmaktadır. Bu ürünlerde hiç bir katkı maddesi ya da renklendirici kullanılmamaktadır. Aynı zamanda, doğal malzemelerden yapılan doğal bir sostur. Palivor Çiftliği Ketçabı patates kızartması, hamburger, sandviç, makarna ve kızartılmış veya ızgara et ile birlikte kullanmanızı tavsiye deriz. Likopen açısından zengin bir kaynak olan Ketçap, 1830'lu yıllarda ilaç olarak satışa sunulan ve günümüzde sos olarak kullanılan bir lezzettir. Sitemizden satın alacağınız her sos da buna uygun olarak koruyucu ya da katkı maddesi içermeden tamamen hijyenik ve sağlıklı şekilde sizlere sunulmaktadır. Tavuk tariflerinizde kullanabileceğiniz bir diğer lezzet ise barbekü sos olmaktadır. Palivor Çiftliği BBQ sos tütsülenmiş hafif tatlı ama ekşisi de tam kıvamlı bir sos olarak sunulmaktadır. Tüm ızgara etlerin lezzetli ve doğal eşlikçisidir.

Tavuk Sos Çeşitleri

Tavuk sos çeşitleri için Palivor Çiftliği olarak sizlere en doğal ve lezzetli ürünleri sunmaktan mutluluk duyarız. Farklı aromalar ve lezzetler ile tariflerinizde kullanabileceğiniz tavuk sos çeşitleri arasından damak tadınıza en uygun olan lezzeti seçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.