Renklendirici ve Katkı Maddeleri Kullanılmadan Üretilen Doğal Makarna Çeşitleri

21-06-2020 00:08
Renklendirici ve Katkı Maddeleri Kullanılmadan Üretilen Doğal Makarna Çeşitleri

Doğal makarna marketlerde satışa sunulan ürünlerden çok farklıdır. Renklendirici ve katkı maddeleri kullanılmadan üretilen doğal makarna çeşitlerinin lezzeti ve doğallığı diğer marketlerden çok daha farklıdır. Sitemiz üzerinden hiçbir katkı maddesi içermeyen en doğal makarna çeşitlerine ulaşabilirsiniz. İtalya’dan sonra en çok makarna üretilen ve ihraç eden ülke de Türkiye olmaktadır. Makarna, taze ve doğal olduğunda oldukça lezzetli ve sağlıklı bir besindir. Makarna üretimi için buğday irmik haline getirilir. Bu noktadan sonra su ile karıştırılır ve makarnaya da şekli verilir. Bu noktada en önemli husus makarna üretiminde kullanılan buğdayların, ekmeklik buğdaylardan daha farklı olmasıdır. Sağlıklı ve doğal makarna çeşitlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Makarna Çeşitleri

Makarna çeşitleri oldukça zengindir. Sitemiz üzerinden renklendirici ve katkı maddeleri kullanılmadan üretilen birçok doğal makarna çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Özellikle en sevilen makarna çeşidi ise brokoli ve ıspanaklı makarnadır. Koyu yeşil yapraklı sebzelerin kraliçesi olan ıspanak ile çiçeklerin en yenilebilir hali yeşil brokolinin tamamı yüzde yüz buğday irmiği ile yapılmaktadır. Özellikle çiftliğimizden erişebileceğiniz bu lezzetli makarnaya Kırklareli’nin yerel üreticilerinin bahçelerinden gelen ıspanaklardan ve brokoliden üretilen makarnalarımızı denemelisiniz. Biberli ve domatesli makarna çeşidi ise organik ve doğal biber ve domatesten üretilmiştir. Kırmızı sebzelerin tamamı buğday irmiği ile birleştirilerek üretilmiştir. Palivor Çiftliği'nin makarnaların da renklendirici ya da katkı maddeleri mevcut değildir. Karışık sebzeli makarna çeşidi ise en sevilen çeşitlerin başında gelmektedir. Özellikle sebzeli makarnalar için organik ve doğal sebzelerden makarnaları sofralarınızda sizlerle buluşturuyoruz. Makarnadan vazgeçemeyen ancak beslenmesine de dikkat eden kişiler için en ideal makarna çeşidi de aynı zamanda karışık sebzeli tam buğday makarna olmaktadır. Özellikle yoğun şekilde lif tüketmek isteyenler, sebze ağırlıklı beslenmek isteyenler için idealdir. Bu makarna içerisinde yüzde 28 oranında kereviz ve ıspanak bulunmaktadır. Özellikle sporcular için en ideal besinlerin başında gelmektedir.

Makarna Fiyatları

Makarna fiyatları makarnanın özelliklerine göre değişmektedir. Organik, taze ve doğal makarnalar, fabrikasyon makarnalar ile kıyaslandığında nispeten daha yüksek fiyatlı olsa da genel olarak çok daha lezzetlidir. Bunun yanı sıra makarna fiyatları makarna çeşitleri ile belirlenmektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.