Ramazan'ın Vazgeçilmezi Olan Pastırma Çeşitleri

Ramazan'ın Vazgeçilmezi Olan Pastırma Çeşitleri

Doğal pastırma Ramazan ayının en çok tercih edilen, sağlıklı ve mideyi rahatsız etmeyen protein ürünüdür. Doğal pastırma çeşitleri hiçbir katkı ve koruyucu madde olmadan üretilmiş olan ürünlerdir. Bundan dolayı da katkısız ve içerisinde hiçbir koruyucu madde bulunmayan ürünlerdir. Katkısız ve doğal pastırma çeşitleri ile damak lezzetinden ödün vermeden aynı zamanda sağlıklı bir seçim de yapabilirsiniz. Özellikle binlerce yıllık bir Türk lezzeti olarak tarifi bozulmadan günümüzde kadar ulaşan en lezzetli pastırma tariflerini yemeklerinizde ve sofralarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Pastırmanın lezzetli olması için etin doğal olması ve hijyenik şartlarda üretilmiş olması ilk önce dikkat etmeniz gereken konudur. İçerisinde katkı, koruyucu ya da renklendirici gibi kimyasallar barındıran ürün çeşitleri sağlık açısından oldukça zararlıdır. Özellikle pastırma üretiminde en önemli olan konuların başında yağlanmamış hayvan etinden üretilen etlerin kullanılması gelmektedir. Bu şekilde yemeklerinizi çok daha lezzetli şekilde en doğal pastırma çeşitleri ile hazırlayabilirsiniz. Bu sebeple de ürünün hijyenik koşullarda ve yüzde yüz dana etinden olması en önemli hususların başında gelir.

Antrikot Pastırma

Antrikot pastırma en lezzetli pastırma çeşidi olarak Ramazan sofralarının vazgeçilmezidir. Aynı zamanda Ramazan ayında hafif beslenmek ancak et lezzetlerinden de mahrum kalmamak istiyorsanız tercih etmeniz gereken en sağlıklı pastırma çeşidi de antrikot olacaktır. Antrikot; etin sinir bölgesinden temizlenmesi ile safi etten üretilen ürünlerdir. Bundan dolayı da bu pastırma çeşidi sinirsiz ve yumuşak bir pastırma çeşididir. Bu özellikleri sayesinde de en lezzetli pastırma çeşidi olarak kabul edilmektedir. Pastırması üretimi aşamasında çeşitli özel ve organik baharatlar da kullanılabilmektedir. Bu adımdan sonra ise et hijyenik şekilde kurutularak sizlere sunulur. Anktrikot pastırma özellikle daha az yağ ve daha çok protein içeren bir şarküteri ürünü olduğu için dilerseniz sahurda dilerseniz de iftarda güvenle ve midenizi rahatsız etmesinden endişe etmeden tüketebileceğiniz bir üründür. Bundan dolayı da en geleneksel ve has pastırmadır.

Pastırma Fiyatları

Pastırma fiyatları satın alacağınız pastırmaların üretildiği ete ve üretim koşullarına göre belirlenmektedir. Pastırmanın kalitesi ve üretildiği etin doğallığı ile fiyat konusunda en belirleyici faktörlerin başında gelmektedir. Sitemiz üzerinden satın alabileceğiniz pastırma çeşitleri için kaliteyi maksimumda tutarak en uygun fiyatları sizlere sunmaktayız. Sitemiz üzerinden her bütçe için en uygun ve en doğal pastırma çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Bu pastırmaları dilerseniz Ramazan sofralarına yakışacak olan fasulye yemeklerinde ya da kahvaltılarınızda, sahur için sandviç hazırlarken güvenle tercih edebilir ve afiyetle tüketebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.