PalivorÇifliği’nin Taze ve Mis Kokulu Reçel Çeşitleri

18-05-2021 00:32
PalivorÇifliği’nin Taze ve Mis Kokulu Reçel Çeşitleri

Reçel çeşitleri, doğal ve taze meyvelerden üretildiğinde sofralarınıza yazın mis gibi kokusunu da sofralarınıza taşıyacaktır. Bundan dolayı da tadına doyum olmayan lezzetlerin başında gelmektedir. Meyve ve sebzelerin en güzel halini sofralarınıza ve tariflerinize taşıyana bu lezzet, meyvelerin tüm vitamini ve minerallerini de sizlere en tatlı şekilde sunmaktadır. Taze ve doğal reçel çeşitleri doğal şekilde toplanmış olan meyvelerden ve sebzelerden özel olarak üretilmektedir. Bu doğal reçel çeşitleri içinde hiçbir şekilde kimyasal madde, koruyucu ya da kıvam arttırıcı kullanılmamaktadır.Bu konunun yanı sıra özellikle meyve ve reçelin doğal faktörlerinin dışında hiçbir madde kullanılmayan lezzetleri ifade etmektedir. Doğal reçel içerisinde yüzde yüz meyve ve temiz su kullanılır. Bundan dolayı da hem siz hem de çocuklarınız için güvenli bir kahvaltılıktır. Fabrikasyon reçeller içerisinde kıvam arttırıcılar, kimyasallar, koruyucu ve katkı maddeler ile raf ömrü uzatılan zararlı ürünler olmaktadır. Bundan dolayı da sağlık açısından önerilmemektedir. Özellikle çeşitli reçellerde kullanılan meyve oranı, içindeki kimyasallardan daha az olacağı için hem kendiniz hem de çocuklarınız için oldukça zararlı olan ürünlerdir. Bu sebeple de reçel satın aldığınız yerlerin mutlaka güvenli olması gerekmektedir. Güvenilir ve doğal reçel çeşitlerini çocuklarınıza güvenle verebilirsiniz. Sabah kahvaltılarınızda, tatlı tariflerinizde aynı ürünü kullanabilirsiniz.

Doğal Reçel

Doğal reçel çeşitleri için sitemiz üzerinden en sevdiğini meyveleri ve sebzeleri bulabilirsiniz. Tüm meyve ve sebzelerden reçel üretilebilmektedir. Süt reçelinden, domates reçeline kadar birçok farklı ürünün reçellerini üretebilmeniz mümkün olmaktadır. Hemen hemen her meyvenin ve sebzenin reçeli yapılabilmektedir. Ancak özellikle yalnızca organik olarak yetiştirilmiş meyve ve sebzelerden üretilmiş ürünleri tercih etmeniz gerekmektedir. Sitemiz üzerinden özellikle Pancar şekerli kayısı reçelinden, şeker ilavesiz ahududu reçeline kadar tüm meyvelerin en taze ve organik reçel çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Portakal, mandalina, ayvan, bal kabakları, vişne, ahududu, çilek reçel çeşitlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Taze Reçel

Taze reçel mevsiminde toplanmış meyve ve sebzelerden doğal olarak üretilen tüm çeşitleri bulabilirsiniz. Taze reçel, içerisinde meyve ve temiz su/şeker haricinde hiçbir farklı ürün kullanılmamaktadır.Bu konunun ötesinde bu reçel çeşitleri içerisinde raf ömrü uzatılması adına katkı maddesi ve koruyucu maddesi kullanılmaz. Bu sebeple de taze reçel çeşitlerinin belirli bir kullanım ömrü bulunur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.