Özel Misafirlerinize Sunabileceğiniz Taze ve Lezzetli Meze Çeşitleri

26-09-2020 00:23
Özel Misafirlerinize Sunabileceğiniz Taze ve Lezzetli Meze Çeşitleri

Mezeler mutfaklarımızın vazgeçilmez lezzetleridir. Özel misafirlerinize sunabileceğiniz en geleneksel meze çeşitlerimiz sayesinde sofralarınızı da şenlendirebilirsiniz. Ara sıcak ya da soğuk olarak servis edebileceğiniz mezelerimizin tamamı birbirinden lezzetli olarak günlük olarak üretilerek sizlere sunulmaktadır. Biber baroni özellikle denemeniz gereken en taze ve lezzetli mezeler arasında bulunmaktadır. Günlük taze olarak hazırlanan meze çeşitlerimiz, yemeklerinizin yanınıza enfes şekilde eşlik ederek sunulur. Ürünlerin tamamı günlük olarak üretilir ve size sunulur. Kendi araçlarımızla bu taze ve lezzetli mezeler aynı gün teslim edilmektedir. Bu sebeple de İstanbul dışına sipariş verilmemektedir. Biber baroni mutlaka denemeniz gereken mezeler arasında yer almaktadır. Bu meze içerisinde bulunan süzme yoğurt, kapya organik biberler, çarliston biberler, köy biberi, tuz, sarımsak, beyaz toz biber, kimyon ve zeytinyağı bulunmaktadır. Acılı domates tarator ise bir diğer enfes meze çeşitleri arasında bulunmaktadır. İçerisinde kullanılan soğan, domates, sarımsak, tuz, pul biber, smoke baharat, beyaz toz biber ve kimyon ile muhteşem bir eşlikçi olacaktır. Acılı Selanik ezmesi ise bir diğer lezzetli meze çeşidimiz arasında yer almaktadır. İçerisinde organik çarliston biberler, kapya biber, salatalık, maydanoz, nane, taze soğan, ceviz, tuz, pul biber, domates salçası, ayçiçek yağı ve nar ekşisi bulunmaktadır.

Meze Sipariş

Meze sipariş etmek, mezeler için saatlerce uğraşmaktan çok daha kolay ve pratik bir yoldur. Mezeler, içlerinde birçok malzeme bulunan, yapımı zahmetli ancak geleneksel lezzeti ile ön plana çıkan lezzetlerdir. Bundan dolayı da evde hazırlanması zordur. Bu meze çeşitleri arasında ise en sevileni Kinoa salatası olur. Sağlıklı ve geleneksel bir tariftir. Kinoa salatası özellikle formuna dikkat eden kişiler için en çok tercih edilen lezzetlerin başında gelmektedir. Kalp için en faydalı besinlerden biri olan enginar içerisinde enginar dışında arpacık soğanı, hardal ve pul biber ile hazırlanıp sizlere sunulur.

Meze Çeşitleri

Meze çeşitleri oldukça zengin lezzet çeşitliliği ile sizlere sunulmaktadır. Sitemiz üzerinden birbirinden lezzetli ve taze meze çeşitlerini bulabilirsiniz. Mutebbel, köpoğlu, safranlı sarı mercimek fava, tzatziki gibi birçok farklı meze çeşidine en taze ve lezzetli tariflere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.