Kaliteli, Lezzetli ve Doğal Bir Sucuk

18-05-2021 01:00
Kaliteli, Lezzetli ve Doğal Bir Sucuk

Doğal sucuk şarküteri ürünleri arasında kokusu ile ağızları sulandıran ve lezzeti ile herkesin ortak damak zevkine hitap eden bir üründür. Doğal olarak üretilen, içerisinde koruyucu ve katkı maddesi olmadan hazırlanan sucuk lezzetlerini güvenle tercih edebilirsiniz. Türk mutfağı kapsamında en önemli lezzetlerden biri olan sucuk mutlaka doğal ve yüzde yüz dana etinden üretilmelidir. Bu ürünler doğal olmasının yanı sıra etten gelen geleneksel lezzeti de sizlere sunmaktadır. Şarküteri ürünleri, kültürümüzde uzun yıllardır kullanılır. Ancak fabrikasyon olan ürünlerde raf ömrünü uzatmak için çeşitli koruyucu ve katkı maddeleri kullanılmaktadır. Bu ürünler insan sağlığını tehdit eder. Özellikle de ürünlerin lezzetli olması için mutlaka hijyenik şekilde üretilmesi, organik etlerin kullanılması gerekmektedir. Sizlere özgürce yaşayan, doğal beslenen çiftliklerimizden sunduğumuz en lezzetli sucuk çeşitlerini sunmaktan mutluluk duyarız. Doğal sucuk, içerisinde katkı maddesi olmayan sucuk anlamın gelmektedir. Raflarda satışa sunulan sucuklar genel olarak endüstriyel firmalar tarafından kırmızı renge kavuşması için nitrat gibi zararlı maddeler kullanılarak sizlere sunulur. Doğal sucukta kimyasal ürünler, zararlı maddeler mevcut değildir.

Kasap Sucuk

Kasap sucuk Türkiye’nin en geleneksel ve tercih edilen, aile ve sevdikleriniz ile yapacağınız pikniklerde vazgeçilmez bir lezzettir. Türkiye’de en yaygın şekilde tüketilen sucuk çeşitleri arasında bulunan kasap sucuklardır. Genel itibari ile Türk tipi sucukların genel ifadesi bağırsağa giren kıyma ve baharatlar fermente edilir ve içerisinde hiçbir koruyucu ya da katkı maddesi olmadan, taze şekilde sizlere sunulur. Orta Asya Türklerinden beri yapılan kangal sucuk lezzetinin geleneksel kalitesine bağlı kalması ve usulüne uygun tariflerle hazırlanması gerekmektedir. Bu sucuk çeşitlerinin mutlaka yüzde yüz doğal ve gerçek etten yapılmış olması gerekmektedir. Sucuk genel olarak olgunlaştırılmış olan taze etlerin ilk olarak kıyma biçimine getirilmesi gerekmektedir. Bu aşamanın ardından tuz ve diğer katkı maddeleri ile karıştırılarak bağırsağa doldurulması ile sizlere sunulur. Sucuk özellikle doğal olarak uzun süre bozulmadan muhafaza edilebilmektedir. Geleneksel lezzetlerin başında gelmektedir. Kangal sucuk çeşidinde ise kullanılan et sığır ya da koyun eti olmalıdır.

Kasap Sucuk Fiyat

Kasap sucuk fiyatları için sitemiz üzerinden fiyat aralıkları için sizlere en uygun fiyatları sunmaktayız. Bir sucuk satın aldığınızda yüzde 100 dana eti ibaresinin olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ancak bu ibarenin yanında dananın nasıl yetiştiğine, nasıl beslendiğine ve nasıl sucuğun üretim aşamalarına da dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu husus hem sağlığınız hem de çocuklarınızın sağlığı için önem teşkil eder.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.