Kahvaltılarınızda Vazgeçemeyeceğiniz Geleneksel Bir Sos Olan Acuka Kahvaltılık Sos

26-03-2021 14:49
Kahvaltılarınızda Vazgeçemeyeceğiniz Geleneksel Bir Sos Olan Acuka Kahvaltılık Sos

Kahvaltılık sos kahvaltı sofralarınızı zenginleştiren lezzetleri kapsamaktadır. Kahvaltılarınızda vazgeçemeyeceğiniz geleneksel bir sos olan acuka da bu soslar arasında yer almaktadır. Sitemiz üzerinden hem kahvaltılık hem de yemeklik birçok çeşidi arasından her zaman en doğal ve taze lezzetleri bulabilirsiniz. Kahvaltılık sos olarak tercih edebileceğiniz ve sitemizden tercih edilen soslar arasında doğranmış pembe domates zeytinyağlı sos bulunmaktadır. Bu soslara kızarmış ekmeklerde güvenle kullanabilirsiniz. Doğranmış pembe domateslerimiz Palivor çiftliğinin Istıranca Ormanları’nın içinde mevcut olan tarlalarında yetişen domateslerden tamamen organik olarak elde edilir. Bu domateslerin tamamı ise ata tohumlarından yetiştirilmiştir. Bu özellikleri sayesinde de organik ve doğal lezzetlerdir. Pembe domateslerin hijyenik şekilde doğranmasından sonra Palivor çiftlik olarak bu domatesleri erken hasat ile zeytinyağı ile harmanlanması ile sizlere en lezzetli kahvaltılıkları sunmaktan mutluluk duyarız. Lezzetli, organik ve doğal ürünlerimizi hem yemeklerinizde hem de kahvaltılarınızda afiyetle yiyebilirsiniz.

Acuka Sos

Acuka sos sitemiz üzerinden en çok tercih edilen lezzetlerin başında gelmektedir. Ekmek sevdiren bir sos olarak kahvaltılıkların vazgeçilmezi olan acuka sos; biber ve domates salçası, zeytinyağı, ince çekilmiş organik ve taze ceviz, sarımsak ve baharatlarla özel olarak hazırlanmaktadır. Çerkes tarifi olan acuka sos, çocuklarınıza ekmek üzerine sağlıklı bir tarif de sunmanızı sağlayacaktır. Özellikle sofralardaki işlenmiş şekerlerle üretilmiş olan çikolata gibi fabrikasyon soslar dışında lezzetli ve sağlıklı bir seçim yapmanıza da imkan tanıyacaktır. Palivor Çiftliği, acuka kahvaltılık sos sizlere en doğal ve organik olarak sunulan ürünlerimizin başında gelmektedir. Bu sos lezzetlerinin içindeki tüm ürünler oldukça doğal ve organiktir. Bu sayede hem çocuklarınız hem de kendiniz için güvenle tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra kahvaltılarımızda ve atıştırmalıklarınızda vazgeçemeyeceğiniz bir geleneksel sos çeşidi olarak sizlere sunmaktan mutluluk duyduğumuz bir lezzettir. Aynı zamanda meze olarak akşam sofralarınızı çeşitlendirerek sizi şenlendirebilir.

Acuka Sos Fiyat

Acuka sos fiyat aralıkları bakımından sizlere en uygun ürünleri en kaliteli şekilde sunmaktan mutluluk duyarız. Acuka sos içindeki tüm ürünler organik ve doğaldır. Sos içerisinde hiçbir şekilde koruyucu ya da katkı maddesi bulunmamaktadır. Sitemiz üzerinden en uygun fiyatlı acuka sos çeşitlerine ulaşabilir ve hem çocuklarınız hem de kendiniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.