Kahvaltılarda Alternatif Soslar Denemek İsteyenler İçin Hazırlanmış Özel Sos Çeşitleri

25-08-2020 11:03
Kahvaltılarda Alternatif Soslar Denemek İsteyenler İçin Hazırlanmış Özel Sos Çeşitleri

Gurme soslar hem kahvaltılarınızda hem de yemeklerinizde kullanabileceğiniz lezzet detaylarıdır. Özellikle kahvaltılarda alternatif soslar denemek isteyen kişiler için özenle hazırlanmış özel sos çeşitlerini yemeklerinizde, et ya da tavuk için yaptığınız barbekülerde ya da kahvaltılarınızda kullanabilirsiniz. Özellikle sitemizden bulabileceğiniz organik ve gurme lezzette sosları yemeklerde de tercih edebilirsiniz. Palivor BBQ sos, tütsülenmiş hafif ancak tatlı kıvamlı soslarımız arasında arasında en sevilenler arasında yer almaktadır. Elbette salatalarınızın vazgeçilmezi olan nar ekşisi de Palivor çiftliğinde sizlere en organik hali ile sofralarınızda yerini bulmaktadır. Tamamen elle kabuk ve zarla ayrıldıktan sonra soğuk press ile ezilip buhar sistemi ile kıvam verilen bu nar ekşisini salatalarınızda ya da yemeklerinizde güvenle ve lezzetle kullanabilirsiniz. Sitemizden bulabileceğiniz tüm nar ekşisi çeşitleri şekersiz, katkı maddesiz ve organik sertifikalı şekilde sizlere sunulmaktadır.

Sos Çeşitleri

Sos çeşitleri için sitemiz üzerinden birçok farklı kahvaltılık çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinden en yaygın şekilde tercih edilen soslar arasında doğranmış pembe domates zeytinyağlı sos olmaktadır. Doğranmış pembe domatesler özellikle Palivor çiftliğinin Istranca Ormanları’nın içinde mevcut olan tarlalarında yetişen domateslerden sofralarınıza ulaşır. Bu domateslerin tamamı ise ata tohumlarından üretilir. Pembe domateslerin doğranmasından sonra Palivor çiftlik olarak bu domatesleri erken hasat ile zeytinyağı ile harmanlayarak Akdeniz lezzetini ortaya çıkarmaktayız. Lezzetli, organik ve doğal ürünlerimizi hem yemeklerinizde hem de kahvaltılarınızda da kullanmanız mümkün. Tavuk atomic sos ise kırmızı rengi, akışkanlığı ve hafif ekşi-acı tadı ile tavuk kanatlarınızda kullanabileceğiniz en lezzetli organik ve doğal soslar arasından damak tadınıza en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Tavuk pane ya da fırında tavuk için de bu sosunu yemeklerinizde kullanmanız mümkün. BBQ sos ise tütsülenmiş olan hafif tatlı ancak ekşi kıvamda bir sos lezzetidir. Bütün ızgara etlerin lezzeti ve doğal eşlikçisi olarak hem kahvaltılarınızda hem de yemeklerinizde kullanmanız mümkündür.

Sos Fiyatları

Sos fiyatları satın alacağınız sos çeşidine göre değişmektedir. Fiyat aralıkları sos çeşitlerine göre belirlenmektedir. Kahvaltılarınızda denemeniz için hazırlanmış özel sos çeşitlerimiz arasından sizin için en lezzetli olan içerikleri tercih edebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.