İtalyanlar Tüm Yıl Boyunca Tükettiği Salsiccia Sosis

05-05-2021 22:20
İtalyanlar Tüm Yıl Boyunca Tükettiği Salsiccia Sosis

Sosis, dünyanın her yerinde, her yöresinde ve her evde farklı şekilde üretilen ve farklı şekilde hazırlanan bir lezzettir. Bundan dolayı da her ülkenin sosis kültürü farklıdır. İtalya’da sosisin en çok tüketildiği ülkelerin başında gelmektedir. Dana etinden, hindi etinden ya da farklı beyaz-kırmızı ete sahip hayvanlardan sosis elde edilebilmektedir. Sosis satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konu, mutlaka içeriği temiz olan ürünler olmasıdır. İtalya’nın en geleneksel sosis lezzetlerine sitemiz üzerinden, yüzde yüz dana eti içeriği ile doğallık ve güvenle ulaşabilirsiniz.

İtalyan Sosis

İtalyan sosis lezzetleri binlerce yıllık tarif ile özel olarak hazırlanan şarküteri ürünleridir. Özellikle Salsiccia sosis bu lezzetler arasında özel bir yere sahiptir. 100 gram İtalyan sosis içerisinde 206 kalori bulunmaktadır. Protein açısından zengin olması sayesinde özellikle spor yapanlar ve kilo kontrolü sağlamak isteyen kişiler için idealdir. 15 gram tuz bulunmaktadır. 12 gram ise protein içermektedir. Sitemiz üzerinden İtalya’nın en geleneksel ve sevilen sosis lezzetine Palivor güvencesi ile İstanbul içi aynı gün ulaşabilirsiniz.

Salsiccia Sosis

Salsiccia sosis İtalya’nın en meşhur sosis lezzetlerinin başında gelmektedir. Palivor Çiftlikten sizlere özenle ulaştırılan Salsiccia sosis, kıyılmış doğal dana etinden üretilmektedir. Yüzde yüz dana eti olmakla beraber dana yağı ve özel baharatlar ile de tatlandırılmıştır. Hazırlanan bu özel karışım ise doğal koyun kılıfında sunulur ve tütsülenir. Bundan dolayı da en sağlıklı sosis çeşitlerinin başında gelmektedir. Salsiccia sosisi dilerseniz ızgarada hazırlayabilir, daha yoğun bir tat yaratmak istiyorsanız da dilerseniz kızartma olarak kısa sürede yapabilirsiniz. Salsiccia sosis özellikle İtalya’nın farklı yörelerinde rezeneler ya da anason ile de tütsülenebilmektedir. Ancak sizlere en doğal ve geleneksel sosis tarifini sunmaktayız. Tüm yıl boyunca bu sosis İtalya’da tüketilmektedir. Ana yemek tarifleri için, sandviçlerde ya da pizzaların üstünde Salsiccia sosisi kullanabilirsiniz. Özellikle makarnalara yakışan bir lezzettir. Salsiccia sosisi hazırlamak için ürünü ambalajından çıkarmanız ve orta ateşteki suda ısıtmanız yeterlidir. Bu bir haşlama işlemi değildir. Suyun kaynar olmaması önemlidir. Ardından çizik atarak dilerseniz tavada dilerseniz de ızgara olarak pişirebilirsiniz. Pişirme işlemini yağ kullanmadan yapabilir ya da zeytinyağı – tereyağı ile kızartabilirsiniz. 3-4 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır. Harlı ateş kullanmadan, orta ateş Salsiccia sosisin geleneksel lezzetini yakalamanız için yeterli olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.