İnek Sütünden Üretilen Gravyer Peyniri Nasıl Saklanmalı

İnek Sütünden Üretilen Gravyer Peyniri Nasıl Saklanmalı

Gravyer peyniri dünyada en ünlü peynir çeşitlerinin arasında yer almaktadır. Genel itibari ile tanımlamak gerekirse yuvarlak formu ve kendine has kokusu ile eşsiz şekilde üretilen peynir çeşitlerdir. Gravyer aslında coğrafyamıza özgü bir peynir çeşididir. Türkiye’ye özgür bir peynir olması ile Kars peyniri olarak da bilinir. Gravyer, üretimi en zahmetli peynir üretim süreçlerinden biridir. Bunun yanı sıra özellikle bu peyniri üretmek için de oldukça uzun süre gerekmektedir. Ortalama olarak bir gravyer peynirini üretmek için 120 güne ihtiyaç duyulur. Bu süre kapsamında ise 5 kişinin ortak iş birliği içinde çalışması gerekmektedir.Bu konunun ötesinde peynirin durumunun sürekli olarak kontrol edilmesi de en önemli konuların başında gelir. Gravyer peynir, yaşayan bir peynir çeşidi olarak da bilinir. İçinde mevcut olan doğal ve dost bakteriler, protein parçalayan enzimler karaciğerin yapacağı tüm işlemleri de deva ettirmektedir. Bu sebeple de sağlık açısından en faydalı peynir çeşitleri arasında bulunmaktadır. Bu özelliği ile gravyer gibi kaliteli ve özel peynirler, direkt olarak probiyotik işlevlerini de sizlere en lezzetli hali ile sunmaktadır. Besin ögeleri protein olarak vücut tarafından kolay bir şekilde sindirim özelliğine sahiptir. Kars’ın en özel ve kaliteli Gravyer peynirlerini sitemiz üzerinden satın alarak hem kendiniz hem de çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Özgür şekilde yaşayan ineklerden elde edilen sütler ile özenle hazırlanan organik gravyer peynirlerimize sitemiz üzerinden en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Kars Gravyer Peyniri

Kars gravyer peyniri en lezzetli peynir çeşitleri arasında yer almaktadır. Sitemiz üzerinden en temiz içeriğe sahip ve en kaliteli Kars gravyer peynir çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Kars gravyeri olarak bilinen gravyer peynir çeşidi aslında iki çeşitte üretilmektedir. Bu çeşitler ise; Kars ve İskoç gravyer peynirleridir. Kars gravyeri aslında dünyanın en kaliteli peynir çeşitlerinden biri olarak da ithal edilmektedir. Gravyer peyniri için sizlere en organik sütlerden hazırlanmış peynirleri sunmaktayız.

Gravyer Peyniri Fiyat

Gravyer peyniri fiyat aralıkları ürün kalitesi ve markasına göre değişmektedir. Fiyat aralıkları markaya ve içeriğinin sağlıklı olup olmamasına göre değişmektedir. Sitemiz üzerinden farklı fiyat aralıklarında gravyer peynir çeşitlerini sizlere sunmaktan mutluluk duyarız. Sizlere her zaman en organik ve en lezzetli peynir çeşitlerini sunarak her zaman en kaliteli ve organik sütlerle üretilmiş ürünleri sunmaktan mutluluk duyarız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.