Her Damak Tadına Uygun Doğal Ve Organik Olarak Üretilen Makarna Çeşitleri

10-06-2021 11:04
Her Damak Tadına Uygun Doğal Ve Organik Olarak Üretilen Makarna Çeşitleri

Doğal makarnalar, taze lezzeti ile diğer makarna türlerinden oldukça farklı kategoride yer almaktadır. İçerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmaksızın üretilen bu makarnalar, müşteri memnuniyetini bir adım öne taşıyan türdedir. Taze halde üretilmiş olan makarnaları dilerseniz kendiniz güvenle tüketebilir, dilerseniz sofralarınızda çocuklarınıza güvenle yedirebilirsiniz.

Makarna çeşitleri, organik olarak üretildiğinde besin değerini de bir adım öne taşır. Makarnaların en büyük özelliği taze ve doğal olduklarında besin değerinin ön plana çıkarak doyurucu olmasından gelir. Bu anlamda makarna üretimi esnasında buğday irmik formları kullanılmaktadır. Daha sonra ürün su ile karıştırılarak makarnaya şekil verilmektedir. Bu esnada dikkat edilen bir diğer bir konu ise makarna üretimleri esnasında kullanılmış olan buğdayların, ekmeklik buğday çeşidinden daha sağlıklı olması için gösterilen özendir.

Sebzeli Makarna

Sebzeli makarnaların içerisine ilave edilmiş her türlü sebzenin vermiş olduğu lezzet ile tadını damağınızda bırakacak birçok çeşidi bulunmaktadır. Sebzeli makarnaların genel hazırlama ve pişirme süreleri, 15 ile 20 dakika arasında olup istenirse 2,4 veya 6 kişilik porsiyonları hazırlanabilmektedir.

Sebzeli makarna tarifi için malzemeler ise;

* 1/2 paket makarna

* Sarı dolmalık biber (1 adet)

* Girit kabağı (1 adet)

* Kapya biber (1 adet)

* Küçük boy soğan (1 adet)

* Sarımsak (2 diş), zeytinyağı ( 2 yemek kaşığı) ve tuz.

Sos için ise; ½ adet avokado, fesleğen (20 yaprak), labne peyniri (1 yemek kaşığı), sızma zeytinyağı (1 yemek kaşığı).

Makarna Çeşitleri

Makarna çeşitlerinin sosu ile buluştuğu zaman ağızlarda enfes tatlar bırakan 12 çeşit türü bulunmaktadır.

Makarna çeşitleri şunlardır;

  • · Sapagetti: Bolonez sos ile buluştuğunda harika bir lezzet şöleni oluşturur.
  • · Linguine
  • · Fettucini
  • · Burgu makarna (Fusili)
  • · Penne makarna
  • · Fırın makarna
  • · Kelebek makarna
  • · Erişte
  • · Midye makarna (Mantı)

Doğal makarna Fiyatları

Doğal ve organik şekilde üretilmiş olan makarnaların fiyatları, butik üretime nazaran farklılıklar göstermektedir. Birbirinden farklı türleri bulunan makarnaların fiyatları da yapılış ve üretiliş esnasındaki farklılıklara göre değişkenlik arz etmektedir. Doğal makarna fiyatları listesini değerlendirirken üretim niteliklerini dikkate almak en sağlıklı yol olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.