Hardal Ne İçin Kullanılır?

10-12-2020 10:44
Hardal Ne İçin Kullanılır?

Hardal en sevilen sos çeşitlerinin başında gelmektedir. Özellikle et ve tavuk tariflerinin vazgeçilmez sos lezzetidir. Hardal özellikle doğal olduğu sürece eşsiz bir lezzete sahiptir. Genel olarak hardal, Akdeniz bölgesinde yetişen turpgiller ailesine mensup bir bitkiden elde edilmektedir. Hardal genel olarak insan vücudu için çok faydalı bir tariftir. Özellikle göğüs hastalıklarına karşı içerisinde bulunan vitaminler sayesinde oldukça fayda sağlamaktadır. Özellikle hardal, hazım problemi yaşayan kişilerin eti ve tavuk ürünlerini de daha kolay sindirmesini sağlamaktadır. Bu hususun ötesinde göğüs hastalıkları için en faydalı vitaminleri içermektedir. Palivor çiftliğinden sizlere ulaşan hardallar ise kendine has özel reçeteye sahiptir. Bu sayede hardal seven kişiler için en özel lezzeti sizlere sunmaktadır. Palivor Çiftliği Ballı Hardal ise balla zenginleştirilmiş özel içeriğiyle hardal sevenler için ayrıcalıklı bir lezzet olarak tariflerinizde kullanabileceğiniz bir tarif olmaktadır.

Hardal Sosu

Hardal sosu doğal ve organik olduğu sürece en çok tercih edilen ve sevilen lezzetlerin başında gelmektedir. Özellikle hardal sosu, otsu bitkilerden üretilir. Lezzeti ve formu sayesinde ızgara tariflere oldukça yakışır.Doğal ve organik hardal; cildi güzelleştiren bir özelliğe sahiptir. Bununla beraber özellikle bitkilerden gelen doğal vitamin ve mineral içeriği sayesinde kan dolaşımına olumlu bir destek sağlamaktadır. Hardal sos özellikle hardal tohumları öğütüldüğünde lezzetli bir baharat olarak birçok farklı tarifte de kullanılabilmektedir. Genel itibari ile hardal sosu, bel ve diz ağrılarının iyileşmesi için de destek sunmaktadır.

Hardal Sos

Hardal sos kalori bakımından oldukça hafiftir. Özellikle diğer soslar ile kıyaslandığında çok daha sağlıklıdır. Özellikle doğal hardal soslarının içerisinde protein ve potasyum da mevcuttur. 100 gram hardal sosunun içerisinde 1.35 mg sodyum bulunmaktadır. 138 mg potasyum, 5 gr karbonhidrat, 4.4 gr protein içeriğine de sahiptir. Hardalın içeriğinde bol miktarda A, C, E ve K vitaminleri ile magnezyum, fosfor, kalsiyum, demir, bakır gibi mineral değerleri mevcuttur. İçeriğinde bulunan besin değerleri sayesinde vücut için de oldukça faydalıdır. Doğal ve organik hardal sos, hem lezzet olarak hem de fayda bakımından oldukça yüksek değerlere sahiptir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.