Günlük ve Taze Olarak Hazırlanan Meze Çeşitlerimiz Sofralarınıza Kadar Teslim

03-11-2020 17:35
Günlük ve Taze Olarak Hazırlanan Meze Çeşitlerimiz Sofralarınıza Kadar Teslim

Meze günlük ve taze olarak hazırlanmaktadır. Türkiye’de mutfak kültürü oldukça zengindir. Özellikle mezeler, soğuk ve ara sıcaklar gibi yan lezzetlerin önemi oldukça büyüktür. Ancak mezelerin yapımı genel olarak oldukça zahmetlidir. Bundan dolayı da her an evde hazırlanması söz konusu olmayabilir. Bundan dolayı tamamen organik ve doğal lezzetle hazırlanan meze çeşitlerini sitemiz üzerinden alabilirsiniz. Biber baroni özellikle denemeniz gereken en taze ve lezzetli mezelerin başında gelmektedir. Günlük ve taze olarak hazırlanan meze çeşitlerimizi aynı gün içinde teslim alabilirsiniz. Bunun yanı sıra mezeler yemeklerinizin yanınıza enfes şekilde eşlik ederek sunulur. Ürünlerin tamamı günlük olarak üretilir ve taze şekilde sizlere sunulmaktadır. Taze olarak teslim edileceği için İstanbul dışına sipariş verilmesi söz konusu değildir. Biber baroni en lezzetli mezeler arasında yer almaktadır. Bu meze içerisinde süzme yoğurt, kapya organik biberler, çarliston biberler, köy biberi, tuz, sarımsak, beyaz toz biber, kimyon ve zeytinyağı vardır. Tüm ürünler organiktir. Acılı domates tarator ise bir domates sevenler için en ideal ve vazgeçilmez meze çeşitleri arasındadır. İçerisinde kullanılan soğan, domates, sarımsak, tuz, pul biber, smoke baharat, beyaz toz biber ve kimyon ile gurme bir lezzettir.

Taze Meze Sipariş

Taze meze sipariş ettikten sonra gün içerisinde size teslim edilmesine önem vermeniz gerekmektedir. Aksi halde ulaştırma aşamasında tazeliği kaybolabilir. İstanbul dışına bu sebeple meze teslimatı yapılmamaktadır. Sağlıklı ve geleneksel bir tariftir. Kinoa salatası özellikle formuna dikkat eden kişiler için en çok tercih edilen lezzetlerin başında gelmektedir. Kalp için en faydalı besinlerden biridir. Sofralarınızda meze hali ile sizlere sağlık sunacak olan enginar içerisinde enginar dışında arpacık soğanı, hardal ve pul biber ile hazırlanıp sizlere sunulur.

Meze Çeşitleri

Meze çeşitleri oldukça zengindir. Mutebbel, köpoğlu, safranlı sarı mercimek fava, tzatziki gibi birçok farklı meze çeşidine en taze ve lezzetli tariflere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Acılı Selanik ezmesi ise bir diğer lezzetli meze çeşidimiz arasında yer almaktadır. İçerisinde organik çarlisyon biberler, kapya biber, salatalık, maydanoz, nane, taze soğan, ceviz, tuz, pul biber, domates salçası, Ayçiçek yağı ve nar ekşisi ile sizlere sunulur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.