Günlük Olarak Hazırlanan Taze ve Lezzetli Yaprak Sarma

27-07-2020 01:38
Günlük Olarak Hazırlanan Taze ve Lezzetli Yaprak Sarma

Yaprak sarma, düğünlerin, yılbaşının, bayramların, kutlamaların ve özel günlerin en sevilen lezzeti. Türk mutfağında en az ayda bir kere yapılması makbul olan yaprak sarmalar, özellikle çok vakit alan bir tariftir. Bundan dolayı da çalışan ya da yoğun olan kişilerin evde saatlerce ve belki de günlerce hazırlanıp dolma sarması elbette mümkün değildir. Bunun için günlük olarak hazırlanan taze ve lezzetli yaprak sarma çeşitlerini sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Sizlere taze olarak maksimum hızda ulaştırılan yaprak sarma çeşitleri için sitemiz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Taze Yaprak Sarması

Taze yaprak sarması her gün taze olarak hazırlanmaktadır. Meze olarak sofralarınızda, yemeklerinizin yanına enfes eşlikçi olarak sergileyebileceğiniz taze yaprak sarma çeşitleri özenle kargolanmakta ve sizlere gönderilmektedir. Türkiye’nin en vazgeçilmez lezzetlerinin başında olan yaprak sarma, sofralarımızın baş tacıdır. Meze olarak soframızda en özel misafirlerimize ikram ettiğimiz yaprak sarmaları günlük, taze ve lezzetli olarak sizlere sunulmaktadır. Yaprak sarma özellikle bayram yemeklerinin, özel günlerin en vazgeçilmez tarifleri arasında yer almaktadır. Zeytinyağlı ya da etli olarak hazırlanabilir. Yaprak sarmanın püf noktası, yaprağın güzel olması ve elbette iç malzemelerin doğru oranlarda hazırlanmış olmasıdır. Yaprak sarmaların ince sarılanı makbuldür. Elbette bol zeytinyağlı ve bol limonlu olan yaprak sarmalar en güzelidir. Sitemizden sizler için özenle sunduğumuz tüm yaprak sarmalarımız organik yapraklardan ve organik ürünlerden hazırlanmaktadır. Aynı zamanda yaprak sarmasının en önemli detayı, yaprakların içini fazla doldurmamaktır. Bu sayede yaprak sarmalar, pişerken patlamaz ve her bir yaprak sarma geleneklerimize uygun olarak pişer. Lezzetli bir yaprak sarmada en önemli konuların başında doğru yaprağı seçmek gelecektir. Şayet zeytinyağlı yaprak yapılacaksa, geniş yapraklardan yapılması gerekmektedir. Etli yaprak sarma yapılacaksa daha ufak ve ince yaprakların seçilmesi gerekmektedir. Asma yapraklarının mutlaka organik olarak yetişmesi gerekmektedir.

Yaprak Sarma Fiyatı

Yaprak sarma fiyatı ne kadar yaprak sarma aldığınıza, yaprak sarmanın etli mi yoksa zeytinyağlı mı olduğuna göre değişmektedir. Etli yaprak sarma, yanına mis gibi yoğurtla geleneksel olarak servis edilmektedir. Yaprak sarma, organik, hijyenik ve taze olarak hazırlandığı sürece hem lezzetli hem de oldukça sağlıklıdır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.