En Çok Tercih Edilen Sos Çeşitleri Hangileri?

10-12-2020 10:40
En Çok Tercih Edilen Sos Çeşitleri Hangileri?

Sos bazı yemek ve tariflerin en gizli kahramanıdır. Izgaraların, et ya da tavuk tariflerinin, salataların ya da kızartmaların vazgeçilmezi olan soslar, oldukça özel tariflerle hazırlanmaktadır. Genel olarak sos çeşitleri her zaman yemeklere, kahvaltılara, salatalara ya da ızgaralara lezzet katan en önemli detaylardır. Gurme soslar sayesinde oldukça basit tariflerinizi bir anda farklı bir seviyeye çıkartabilirsiniz. En çok tercih edilen sos çeşitlerimiz arasında tavuk tariflerinizde kullanabileceğiniz soslar bulunmaktadır. Palivor çiftliğimizden bulabileceğiniz biftek sos ise domates ve özel baharatların karışımından sizlere sunulan bir sos çeşididir. Hardallı bir sostur. Bu özelliği sayesinde de ızgaralarda ve doğal lezzetle oldukça yakışan bir lezzet olarak karşınıza çıkar. BBQ sos ise tütsülenmiş olan hafif tatlı ancak ekşi kıvamda bir sos olarak oldukça tercih edilmektedir.

Gurme Soslar

Gurme soslar yemeklerinizde, et ya da tavuk için yaptığınız barbekülerde ya da kahvaltılarınızda kullanabileceğiniz organik ve gurme lezzette sos çeşitlerini ifade etmektedir. Palivor BBQ sos, en çok tercih edilen sos çeşididir. Barbekü sos lezzetinde; tütsülenmiş hafif ancak tatlı kıvamlı form deneyimleyeceksiniz. Bunun yanı sıra günlük kullanımda vazgeçilmez olan nar ekşisi de her zaman salatalarınızda ve kısır tariflerinizde kullanabileceğimiz bir tat olarak karşımıza çıkmaktadır. Sitemizden bulabileceğiniz tüm nar ekşisi çeşitleri şekersiz, katkı maddesiz ve organik sertifikalı şekilde sizlere sunulmaktadır.

Sos Çeşitleri

Sos çeşitleri oldukça zengindir. Sitemiz üzerinden hem kahvaltılık hem de yemeklik birçok çeşide göz atabilirsiniz. Palivor çiftliği olarak sizlere birçok farklı lezzeti sunmaktayız. Özellikle sitemizden tercih edilen soslar arasında doğranmış pembe domates zeytinyağlı sos bulunmaktadır. Doğranmış pembe domateslerimiz Palivor çiftliğinin Istıranca Ormanları’nın içinde mevcut olan tarlalarında yetişen domateslerden elde edilir. Bu domateslerin tamamı ise ata tohumlarından oluşan, organik ve doğal lezzetlerdir. Pembe domateslerin doğranmasının ardından Palivor çiftlik olarak bu domatesleri erken hasat ile zeytinyağı ile harmanlanması ile ortaya çıkar. Lezzetli, organik ve doğal ürünlerimizi hem yemeklerinizde hem de kahvaltılarınızda güvenle tüketebilirsiniz. Bunun dışında en çok tercih edilen bir diğer sos çeşidi ise Tavuk atomic sos olmaktadır. Bu sos çeşidi kırmızı rengi, akışkanlığı ve hafif ekşi-acı tadı ile tavuk kanatlarınızda kullanabileceğiniz en lezzetli organik ve doğal soslarımız arasında yer almaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.