En Az Kırmızı Etle Yapılan Pastırma Kadar Lezzetli Bir Ürün Olan Somon Pastırma

05-11-2020 16:15
En Az Kırmızı Etle Yapılan Pastırma Kadar Lezzetli Bir Ürün Olan Somon Pastırma

Somon pastırma, bambaşka gurme bir lezzettir. En az kırmızı etle yapılan pastırma kadar lezzetli bir ürün olan somon pastırma, yüksek omega 3 içeriğine sahiptir. Somon pastırması, somon balığından yapılan bir pastırma çeşididir. Oldukça sağlıklı bir besindir. Omega 3 oranı da oldukça yüksektir. Bundan dolayı da kırmızı et ile yapılan pastırmaya kıyasla daha sağlıklı ve daha hafiftir. Amor Pırlanta olarak sizlere en lezzetli ve en doğal somon pastırma çeşidini sunmaktan mutluluk duyarız. Yapılışı ise etten hazırlanan pastırma gibidir. Çemen ve etin hazırlığı ise daha farklıdır. Somon balığının doğal ve organik olması oldukça önemlidir. Pastırma yapılırken ilk olarak odun dumanında somon balığının tütsülenmesi gerekmektedir. Daha sonra çemen otu, sarımsak, kırmızı biber, kimyon, yeni bahar ve tarçın ile bir süre olgunlaştırılır. Bu çemenin tamamı ve aroması iki gün somon dinlendirilir. Ardından çemeni temizlenir ve somon pastırması oluşturulur. Somon pastırması çemeninde kullanılacak tüm pastırmaların mutlaka organik olması gerekmektedir. Organik ve taze baharatlar ile hazırlanan somon pastırma çeşitleri özel kurutma odalarında hazırlanır.

Somon Pastırması

Somon pastırması balığın doğallığı ve tüm faydalarını bulabileceğiniz bir lezzettir. Somon, çok lezzetli bir balık olarak en çok tüketilen balık lezzetidir. Soğuk denizleri seven bir balık çeşidi olan somondan hazırlanan Somon Pastırması çeşitlerini Palivor Çiftliği olarak güvencemiz ile satın alabilirsiniz. Palivor Çiftliği Trakya’nın Kırklareli ilinin Demirköy ilçesinde Avcılar Köyü’ne bağlı, dört bir yanı ormanlarla çevrili, Bulgaristan sınırına sadece 1500 metre Karadeniz’in göz alıcı plajlarının bulunduğu İğneada’ya ise 11 kilometre mesafede sizlere somon pastırma çeşitlerini de sunmaktadır. Palivor Çiftliği, toplam 140 dönüm arazi üzerinde kurulu bir hizmet verme alanına sahiptir.

Somon Pastırma Satın Al

Somon Pastırma satın al ve tadını deneyimlemek için Palivor Çiftliği olarak sizlere en uygun fiyatlı ve en lezzetli somon pastırma çeşitlerini sunmaktan mutluluk duyarız. İstanbul içi aynı gün kargo imkanı ile en doğal şarküteri ve kahvaltılık ürünleri sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.