Çiftliğimiz

Çiftliğimiz

Palivor Çiftliği toplam  140 dönüm arazi  üzerinde kurulmuş, her biri 6 dönümle 20 dönüm arasında büyüklüğe  sahip toplam 10 ayrı  müstakil  tapulu özel sahipli çiftlikten oluşuyor. 1700-1800’lüyıllarda  ormanların  içerisinde ş arap  yapılan, hayvan yetiştirilen,  genellikle  Bulgaristan ve Rum kökenli insanların  yaşadığı  çiftliklerden  biri olan  Palivor Çiftliği bugün bir eko-turizm merkezi oldu.

Palivor  Çiftliğini   ziyaret  ederken,  konuklarımıza yönelik çeşitli ipuçları ve önerileri  kataloğumuzda bulacaksınız. Broşürümüz, çiftliğimizde konaklama rezervasyonunuzu  yapma imkanı  verirken  ayrıca turlar  ve Demirköy bölgesindeki  etkinlikler  hakkında  bilgiler sunarak gezinizi,  özel etkinliklerinizi ve hatta iş toplantılarınızı planlamınıza yardımcı oluyor.

Palivor  Çiftliği’ne  yapacağınız   bir   gezi, gerçek anlamda   benzersiz   bir  deneyim   olacaktır  zira Palivor    Çiftliği    evlerinden    birinin    eşiğinden adımınızı attığınız  an  ister  istemez  yaratılmasına   katkıda   bulunucağınız    bir    hikayenin   parçası  olursunuz.

Günlük yaşamın hala kentsel ortamların koşuşturmasına direnmeyi başardığı ve zamanın daha yavaş aktığı  Palivor Çiftliği’ne sizleri  ziyaret  etmeye davet ediyoruz.

Palivor Çiftliği Kiralama Yetkilisi : 0530 879 76 78 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.