Birbirinden Lezzetli ve Günlük Üretilen Taze Meze Çeşitleri

25-08-2020 10:22
Birbirinden Lezzetli ve Günlük Üretilen Taze Meze Çeşitleri

Mezeler kültürümüzde oldukça zengin bir yere sahip tariflerdir. Ara sıcak ya da soğuk olarak servis edebileceğiniz mezelerimizin tamamı birbirinden lezzetli olarak günlük olarak üretilmektedir. Biber baroni özellikle denemeniz gereken meze çeşitleri arasında bulunmaktadır. Günlük taze olarak hazırlanan meze çeşitlerimiz, yemeklerinizin yanınıza enfes şekilde eşlik etmektedir. Ürünlerin tamamı günlük olarak üretilmekte ve aynı gün teslim edilmektedir. Bundan dolayı da İstanbul dışına sipariş verilmemektedir. Biber baroni içerisinde bulunan süzme yoğurt, kapya organik biberler, çarliston biberler, köy biberi, tuz, sarımsak, beyaz toz biber, kimyon ve zeytinyağı bulunmaktadır. Acılı domates tarator ise bir diğer enfes meze çeşitleri arasında bulunmaktadır. İçerisinde bulunan soğan, domates, sarımsak, tuz, pul biber, smoke baharat, beyaz toz biber ve kimyon ile muhteşem bir eşlikçi olacaktır. Acılı Selanik ezmesi ise bir diğer lezzetli meze çeşidimiz arasında yer almaktadır. İçerisinde organik çarlisyon biberler, kapya biber, salatalık, maydanoz, nane, taze soğan, ceviz, tuz, pul biber, domates salçası, Ayçiçek yağı ve nar ekşisi bulunmaktadır.

Meze Sipariş

Meze sipariş etmek, mezeleri hazırlamaktan çok daha zahmetsizdir. Mezeler, içlerinde birçok malzeme bulunan, yapımı zahmetli tariflerdir. Bundan dolayı da evde hazırlanması zordur. Bu meze çeşitleri arasında ise en sevileni Kinoa salatası olmaktadır. Kinoa salatası özellikle formuna dikkat eden kişiler için ideal bir mezedir. İçerisinde kinoa, siyah kinoa, tuz, beyaz toz biber, nar ekşisi, limon suyu, pancar turşusu, maydanoz, nane bulunmaktadır. Fırın enginar bir diğer sevilen lezzetlerimiz arasında bulunmaktadır. Kalp için en faydalı besinlerden biri olan enginar içerisinde enginar dışında arpacık soğanı, hardal ve pul biber bulunmaktadır. Girit ezmesi en geleneksel ve köklü tariflerden biri olarak sofralarınızda sizlerle buluşuyor. Kuru domates, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, ayçiçek yağı, zeytinyağı, trüf yağı, ceviz ile özenle hazırlanan Girit ezmesi özel paketlerde sizlere sunulmaktadır.

Meze Çeşitleri

Meze çeşitleri oldukça zengindir. Sitemiz üzerinden birbirinden lezzetli ve taze meze çeşitlerini bulabilirsiniz. Mutebbel, köpoğlu, safranlı sarı mercimek fava, tzatziki gibi birçok farklı meze çeşidine en taze ve lezzetli tariflere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.