Biftek, Pirzola, Köfte Gibi Izgarada Pişirilen Ürünlerinle Tüketebileceğiniz Harika Bir Sos

26-09-2020 00:09
Biftek, Pirzola, Köfte Gibi Izgarada Pişirilen Ürünlerinle Tüketebileceğiniz Harika Bir Sos

Bbq sos biftek, pirzola, köfte gibi ızgarada pişen tüm ürünlerde kullanabileceğiniz en lezzetli sosların başında gelmektedir. Palivor Çiftliği BBQ sos tütsülenmiş hafif tatlı ama ekşisi de tam kıvamlı bir sos olarak tüm et tariflerinizde size eşlik eder. Tüm ızgara etlerin lezzetli ve doğal eşlikçisi olarak tabaklarınızda yerini alacaktır. Barbekü sos özellikle etlerde, tavuk tariflerinde ya da farklı lezzetlerde kullanılabilir. İçerisinde doğal salça, doğal sirke ve organik malzemeler ile hazırlanması gerekmektedir. Barbekü sos lezzetlerinde hafif bir füme kokusu bulunmaktadır. Özellikle yapacağınız pikniklerde, tavuk kanat lezzetlerinde en sevdiğiniz spor müsabakasını izlerken tercih edebilirsiniz.

Barbekü Sos

Barbekü sos lezzetli etlerin ya da kızartmaların tadını pekiştirme özelliği ile en sevilen sosların başında gelmektedir. Et yemeklerine oldukça yakışan bu sos çeşitleri farklı yapılış şekillerine sahip olsa da her zaman tercih etmeniz gereken barbekü sos, içerisinde organik malzemelerin kullanıldığı soslar olacaktır. Fabrikasyon şekilde üretilen barbekü sosların içerisinde kimyasal maddeler, koruyucular ya da farklı ürünler kullanılmaktadır. Doğal barbekü sos ise taze olarak hazırlanır ve sizlere sunulur. Bu ürünler rafine şeker ile tatlandırılmamaktadır. Bundan dolayı da doğal aroması ve lezzeti, ekşi ve keskin olmaktadır. Dumanı tüten barbekü soslar için her zaman organik ve doğal lezzetleri tercih edebilirsiniz.

Doğal Sos Çeşitleri

Doğal sos çeşitleri organik şekilde hazırlanan ve sizlere sunulan tüm sosları ifade etmektedir. Palivor Çiftliği’nin hedefi kendi markası altında, öncelikle Trakya’da bulunan yerli üreticilere kendi özel reçetelerine göre en doğal sosları üreterek sizlere sunmaktadır.Tüm bu lezzetli ve doğalgıda ürünlerini Palivor Çiftliği olarak sizlere sunmaktan mutluluk duyarız.Birbirinden lezzetli sos çeşitleri arasından damak tadınıza uyan lezzetleri hem çocuklarınız hem de kendiniz için tercih edilebilirsiniz. Çiftliğimizden sofralarınıza ulaşan lezzetlerimizin tamamı organik ve doğal olarak sizlere sunulur. Organik soslarımız arasından dilerseniz Cafe de Paris soslarımızı dilerseniz de en güzel domateslerden hazırlanmış, katkısız ve koruyucu madde kullanılmadan üretilen ketçap çeşitlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Doğal sos çeşitleri sayesinde yemeklerinizde her zaman en lezzetli tarifleri de kolayca hazırlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.