Besin Değeri Yüksek Olan Gravyer Peyniri

Besin Değeri Yüksek Olan Gravyer Peyniri

Gravyer peyniri en lezzetli peynir çeşitleri arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra özellikle bu peynir çeşitleri, en kıymetli lezzetlerin başında gelmektedir. Genel itibari ile yuvarlak formu ile oldukça özgün bir peynir çeşididir. Gravyerin en bilindik ismi Türkiye’deki popüler adı ile Kars peyniridir. Gravyer, üretimi zahmetli ve oldukça uzun sürede üretim sürecine sahip bir peynir çeşididir. Genel itibari ile bir gravyer peynirini üretmek için yarım yıl gerekmektedir. Bu süre kapsamında ise 5 kişinin ortak iş birliği içinde çalışmış olması gerekmektedir. Bu aşamadapeynirin durumunu kontrol etmek oldukça önemlidir. Gravyer peynir çeşitlerinin en önemli özelliği ise yaşayan bir peynir çeşidi olarak karşımıza çıkmasıdır. Bu peynir çeşidi içinde yer alan doğal ve dost bakteriler, protein parçalayan enzimler karaciğerin yapacağı işlemleri tek başına yaptığı için sağlık açısından da oldukça faydalıdır. Bu sebeple de gravyer gibi kaliteli ve özel peynirler, direkt olarak probiyotik fonksiyonlara da sahiptir. Çok hafif bir peynir tadı ile birçok tarif ile oldukça uyumludur. Gravyer peyniri özellikle de besin ögeleri protein olarak vücut tarafından sindirimi kolay ürünlerdir. Kars’ın en seçme Gravyer peynirlerini sitemiz üzerinden evlerinize sipariş edebilirsiniz. Özgür şekilde yaşayan ineklerden doğal şekilde alınan sütler ile hazırlanan organik gravyer peynirlerimize sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gravyer Peyniri Çeşitleri

Gravyer peyniri çeşitleri farklı aromalar ve lezzetlerde sizlere sunulmaktadır. Özellikle peynir çeşitlerine göre yöreye, kullanılan süte ve üretim ortamına göre değişmektedir. Yapılışları her yörede aynı olsa da kullanılan süte ve yapılış tarzına göre de farklılaşmaktadır. Kars gravyeri olarak popülerliğini kazanan gravyer peynir çeşidi aslında iki temel şekilde incelenmektedir. En temel gravyer peynir çeşitleri ise Kars ve İskoç gravyer peynir çeşitleri olarak karşımıza çıkar. Kars gravyeri aslında dünyanın en kaliteli peynir çeşitleri arasında oldukça popülerdir. Gravyer peyniri için sizlere en organik sütlerden hazırlanmış peynirleri sunmaktan mutluluk duyarız. Kars gravyeri Türkiye’den dünyaya yayılmış bir lezzettir. Bu lezzetin en önemli ipucu ise organik sütten hazırlanması ve sizlere en taze şekilde sunulmaktadır.

Gravyer Peyniri Fiyatı

Gravyer peyniri fiyatı için ürün özelliklerine göre belirlenmektedir. Sitemiz üzerinden en uygun fiyatlı ve en kaliteli gravyer peyniri fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.