Balla Zenginleştirilmiş Özel İçeriği ile Hardal Sevenler İçin Yeni Bir Lezzet

10-06-2021 11:12
Balla Zenginleştirilmiş Özel İçeriği ile Hardal Sevenler İçin Yeni Bir Lezzet

Ballı içeriği yönünden zenginleştirilmiş hardal soslar, bal ile harmanlanmış özel bir lezzettir. Ballı hardal sos severlerin uğrak noktası halinde gelen bu lezzet, içeriği ile ayrıcalıklı lezzetler arasında yerini almaktadır. Hamburger çeşitlerinin yanı sıra patates kızartmalarına da eşsiz lezzetler katan bu özel sosu birbirinden farklı tavuk ve et yemeklerinizin yanında tüketebilirsiniz. Bal ile zenginleştirilmiş bu özel sos, yapımı zor olmayıp bal ile hardalın bir arada olduğu bir sos çeşididir.

Hardal severlerin vazgeçilmezi olan bu sosu her türlü yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Yemek ve salataların, cipslerin ve tavuk panelerin yanında vazgeçilmez ürün olan ballı hardal sosu herkesin tavsiye etmesi gereken bir ürün olarak sofralarda yerini alır. İster özel günlerinizde ister ramazan sofralarınızda yemeklerinizin yanında bulunması gereken ayrı bir tat. Hardal tadının acımsı tadının yanı sıra içerisine ilave edilmiş zengin bal içerikleri damağınızda mükemmel bir tat bırakacaktır.

Hardal

Hardal, turpgiller familyasından olmakta olup tohumları baharat olarak kullanılmaktadır. Maksimum 10 çeşit farklı türleri olan hardalların 3 ana türü de genellikle baharat çeşidi olarak bilinmekte olup kullanılmaktadır. Bunların içerisinden baharat olarak kullanılanlar, beyaz, kırmızı ve siyah hardaldır. Kırmızı hardal çeşidi ise Hint hardalı olarak bilinmektedir. Hardal, Türkiye’de yaygın olarak kullanılan bir baharat olmayıp piyasada bulunan sos türleri genellikle Amerika tipi ve yerli hardal tipleridir. Beyaz hardal veya siyah hardal türlerinin tohumları öğütülmüş baharatlar halinde kullanılmaktadır.

Ballı Hardal

Ballı hardallar, yumuşatılmış bir keskinliğe sahiptir. Kremsi ve lezzetli bir yapıya sahip olan bu sos, tüm aile üyelerinin vazgeçilmez ballı hardalları arasında yerini alacaktır. Ballı hardal içeriğindeki malzemeler (hardal, bal, acı biber vs.) ile sofralarınızda eşsiz bir tat bırakır.

Ballı Hardal Sos

Hamburgerlerinizi hazırlarken ekmeğinizin altına sürmüş olduğunuz bu lezzet, özellikle ketçap ve mayonezden sıkılanlar için alternatif soslar arasında yerini almaktadır.

Ballı hardal sos malzeme listesi;

  • · 1yemek kaşığı kadar hardal sos
  • · 1 yemek kaşığı kadar mayonez
  • · 1 çay kaşığı kadar toz hardal
  • · 2 yemek kaşığı kadar bal
  • · 1 yemek kaşığı kadar ise zeytinyağı
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.