Almanya'da Vestfalya Salamı Olarak da Bilinen Alman Salamı

Almanya'da Vestfalya Salamı Olarak da Bilinen Alman Salamı

Salam şarküteri ürünlerinin baş tacıdır. Özellikle, sandviçlerin ve mangalların vazgeçilmez bir lezzeti olarak hem tariflerinizde hem de kahvaltılarınızda afiyetle kullanabileceğiniz ürünlerdir. Hem çiğ olarak hem de pişirilerek kolayca tüketebilirsiniz. Özellikle salamdan gelen protein ile doğal etlerle, koruyucu içermeyen yapısıyla da en sağlıklı şarküteri ürünlerinin ve lezzetlerimizin başında geliyor. Özellikle sandviçlere kattığı lezzet ile muhteşem bir tat ile ızgaralarınızda, hamur işi tariflerinde, pizzalarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Salam üretimi oldukça hassasiyet isteyen bir üründür. Salamın üretildiği etin kaliteli olması ve üretim koşullarının hijyenik olması oldukça önem taşır. Salamların üretiminde dana, tavuk ya da hindi etlerinin kullanılması gerekmektedir. Fakat bu etlerin doğal ve organik olarak hijyenik koşullarda üretilmesi gerekmektedir. Etin içerisinde hiçbir farklı katkı maddesi katılmaması en önemli sağlık koşuludur. Aksi bir durumda sağlık açısından ciddi problemler çıkacaktır. Bu hususun yanı sıra özellikle sağlıklı olmayan ve doğal olmayan etler ile üretilen salamlar bağırsaklarda parazit oluşumuna yol açabilen bir risk taşımaktadır. Salam üretimi aşamasında dikkatli olunması bundan dolayı çocuklarımız ve kendimiz için oldukça önemlidir. Hijyenik olmayan şartlarda üretilen salamların özellikle çocuklar tarafından tüketilmesi oldukça sakınca teşkil eder.

Doğal Salam

Doğal salam içinde hiçbir katkı maddesi ya da koruyucu bulunmayan ürünlerdir. Sitemiz üzerinden, yüzde yüz dana etinden hazırlanan salamlar arasından en lezzetli ürünleri bulabilirsiniz. Sağlıklı hayvanların etinden üretilen salam çeşitlerinde hiçbir hormonal katkı maddesi, koruyucu ya da renklendirici kullanılmamıştır. Doğal salam çeşitlerini hem kendiniz için hem de çocuklarınız için güvenle yiyebileceğiniz ürün çeşitlerini ifade eder. Doğal salam çeşitlerimiz için sitemiz üzerinden salam çeşitleri arasından Alman salam çeşitleri arasından da gerçek şarküteri lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz. Özellikle Almanya’nın Vestfalya salamı olarak bilinen en lezzetli salamlarına ulaşabilirsiniz. Damak tadınıza göre sofralarınızda gönül rahatlığı ile bu salam çeşitlerine göz atabilirsiniz. Özellikle Fıstıklı Bologna Salamı kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz.

Alman Salamı

Alman salamı Vestfalya salamı olarak bilinen en lezzetli ürünlerin başında gelmektedir. Alman salamı en özel salam tariflerine ev sahipliği yaparak birçok tarifinizde kullanabileceğiniz ürünleri kapsar. İçerisinde dana eti, biber, sarımsak ve hardal tohumları bulunan Alman salamı, Palivor Çiftlik güvencesiyle de sizlere sunulur. İçerisinde dana eti, biber, sarımsak ve hardal tohumları bulunmaktadır. Ekşi tada sahip olan bu salamı dilerseniz soğuk, dilerseniz de ısıtarak tüketebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.